Eveniment

Și-a ucis soția, orbit de gelozie

Un gorjean din Scoarța a fost condamnat la 12 ani de închisoare, pentru că și-a ucis soția, pe care o teroriza de ani buni, pe fondul geloziei. Sentința dată săptămâna trecută de Tribunalul Gorj nu este definitivă.

Fapta s-a petrecut în după-amiaza de 20 ianuarie 2021, când bărbatul de 60 de ani și-a înjunghiat de mai multe ori soția în zone vitale, respectiv gât, torace, membre superioare, leziuni profunde, care au interesat organe vitale și care au provocat decesul acesteia.

O oră mai târziu, nora a venit la ei acasă și i-a găsit în stare de inconștiență, pe un pat din interiorul locuinței, prezentând mai multe plăgi sângerânde.

Poliția l-a găsit și pe bărbat înjunghiat, dar și pe soția lui, decedată.

Nicolae Hada încercase să se sinucidă, după ce și-a ucis soția, dar a fost salvat de medici.

Bărbatul era gelos pe soția lui de 52 de ani, pentru că ar fi stat cu bărbați de vorbă de facebook, dar martorii din dosar spun că gelozia era nejustificată și că femeia rar ieșea din curte.

Un martor a povestit la proces că femeia mai fusese bătută în a doua zi de Crăciun și de Sf. Ion. Cu un an înainte de crimă, cei doi soți se angajaseră la o firmă din comună, dar bărbatul o suspecta pe soție de relații extraconjugale cu șeful lor, astfel că au fost amândoi concediați.

Sentința Tribunalului Gorj din 16 decembrie poate fi atacată la Curtea de Apel Craiova. Bărbatul este în arest preventiv de la data comiterii faptei.

 

 

Vizualizări: 14,061

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: