Eveniment

Mai mulți turiști au plecat cu dosare penale din Rânca

Sunt verificări intense în stațiunea Rânca, în rândul șoferilor. Aproape zilnic sunt cazuri de șoferi cu permisul suspendat sau sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 19 decembrie, polițiști din cadrul Politiei Orașului Novaci au identificat în trafic un tânăr de 28 de ani, din orașul Horezu, județul Vâlcea, în timp ce conducea un motociclu pe DN 67 C Zona Turistică Montană Rânca, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, polițiștii au stabilit faptul că motociclul i-a fost încredințat acestuia, spre a fi condus, de către o tânără, de 25 de ani, din aceeași localitate.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice, fără a deține permis de conducere și încredințarea unui vehicul, spre a fi condus, unei persoane care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 20 decembrie, un bărbat de 33 de ani, din comuna Grădiștea, județul Vâlcea, a fost prins în timp ce conducea un autovehicul pe DN 67C Rânca, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice, fără a deține permis de conducere.

Vizualizări: 2,156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: