Eveniment

Gorjeanul care s-a pus cu parul pe mașina poliției, condamnat

Judecătoria Târgu Jiu a pronunțat condamnarea în cazul unui gorjean din Drăguțești, care în luna septembrie s-a pus cu parul pe o autospecială de poliție.

Savu Taifas se certa cu fratele său, când a fost solicitat un echipaj de poliție la fața locului. Potrivit IPJ Gorj, polițiști din cadrul Postului de Poliție Drăguțești au fost solicitați să intervină la un conflict în familie care avea loc pe raza comunei Drăguțești, sat Cîrbești. 

Un bărbat de 52 de ani, din satul Cîrbești, în timp ce se afla la domiciliul fratelui său în vârstă de 56 de ani, din aceeași localitate, în urma unui conflict pe fondul unei moșteniri, l-ar fi lovit pe acesta și pe soția sa de 53 de ani, cu un obiect contondent din material lemnos.

Ulterior, bărbatul de 52 de ani s-a deplasat la autospeciala cu care polițiștii se deplasaseră la fața locului și a lovit cu obiectul contondent în cauză autospeciala de poliție, provocând mai multe avarii. 

De asemenea, agresorul i-a amenințat cu moartea și cu acte de violență pe trei dintre polițiștii care interveniseră la fața locului. 

Rudele celui acuzat și-au retras plângerile. Taifas s-a ales însă cu două condamnări pentru ultraj și una pentru tulburarea liniștii publice, care au cumulat un an și cinci luni de închisoare. Pedeapsa este cu suspendare, cu un termen de încercare de trei ani. Sentința Judecătoriei Târgu Jiu din 17 decembrie nu este definitivă.

Vizualizări: 4,289

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: