Politică

Romanescu: Nu-mi place să iau nume de pe cruci

Se ascut săbiile pentru o campanie electorală dură. Din primăvară, încep calculele politice pentru cea mai importantă primărie din județul Gorj. Primarul Marcel Romanescu anunță că din 15 martie începe mobilizarea. Va fi momentul în care va stabili exact cu cine va face echipă pentru alegerile locale.

Edilul a punctat, la Radio Infinit, că ar avea nevoie de circa 1.500 – 2.000 de membri activi.

„Vom face întâlniri cu toți susținătorii PSD pe secțiile de votare. Undeva la sfârșitul lunii martie, tragem linie și vedem care este activul, forța acestei formațiuni. Suntem 720 de membri activi. Nu îmi place să iau nume de pe cruci, din cimitir. Când am ajuns să preiau organizația municipală a PNL, aveam 2.700 de membri. Când a pus cineva mâna pe telefon să vadă dacă mai sunt membri, din 2.700 am ajuns cu 200. Unii erau în posteritate de foarte mult timp”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

A explicat, de asemenea, și cine vor fi primii pe lista de consilieri locali la Târgu Jiu. “Prioritate au consilierii în funcție. Primii care vor fi chemați la discuții vor fi consilierii actuali. Am un respect deosebit pentru oamenii care m-au susținut. Niciunul dintre oamenii aflați lângă mine când am fost dați afară din PNL n-a rămas în PNL. Sunt peste 300 de oameni, nucleul dur, care au plecat din PNL și s-au alăturat noului proiect”, a mai declarat Romanescu.

Vizualizări: 1,971

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: