Social

Derby în Bănie, FCU Craiova - Petrolul, în ultima etapă din 2023

Antrenorul italian al Craiovei, Giovanni Costantino, a început să producă rezultatele dorite de Adrian Mititelu la FCU Craiova. A calificat echipa în sferturile de finală din Cupa României, iar în campionat a câștigat 3 din ultimele 4 partide. Oltenii au urcat până pe 11, la 5 puncte în spatele zonei de play-off.

Florin Pârvu, antrenorul Petrolului, nu este la fel de liniștit ca omologul lui. Mai mulți suporteri l-au contestat inclusiv după remiza din week-end, cu Rapid. Ploieștenii sunt pe 9 înaintea ultimei runde din 2023.

Giovanni Costantino, antrenor FCU Craiova: „Ne așteaptă un meci foarte important pentru noi, deoarece Petrolul este o echipă care luptă pentru play-off. Pentru noi este foarte impotant să continuăm seria bună în care suntem acum. Nu știu cât vom merge pe această serie, dar am muncit mult ca să ajungem aici. Trebuie să avem aceeași mentalitate și să fim toți conștienți de importanța acestui meci. Cred mult în jucătorii mei, iar secretul este mentalitatea.  Am urmărit cu atenție Petrolul și nu o să ne fie la fel cum ne-a fost cu FCSB și Voluntari.

Petrolul este diferită de FCSB, cea care are mai multă calitate.Iar Voluntari este o echipă solidă, cu o strategie bună. Nu urmăresc să câștig mâine doar pentru a câștiga trofeul de antrenorul lunii decembrie, ci vreau pur simplu să câștig acest meci doar pentru binele echipei mele. Eu zic că avem jucători buni și nu e normal dacă vorbesc acum de jucători noi. Vom vedea în această iarnă ce strategie vom adopta pentru la anul. Nu e vorba că pentru mine președintele (n.r Adrian Mititelu) poate să fie Moș Crăciun, Pentru mine, dar și penru jucătorii mei este foarte important să ne vedem președintele bucuros. Și sperăm să îl facem cât mai mult timp bucuros. Ne place să îl vedem așa“.

FCU Craiova - Petrolul, echipele probabile:

FCU Craiova: Gurău - R. Negru, Compagnucci, Lacroix, Mascarenhas - V. Achim, Van Durmen - Sidibe, Bauza, A. Chițu - Blănuță 
Antrenor: Giovanni Costantino 

Petrolul: Zima - Doua, D. Radu, Meijers, Huja, Țicu - Diomande, Jair, Musi - Grozav, Omrani 
Antrenor: Florin Pârvu

Vizualizări: 366

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: