Eveniment

Și-a ucis ambii copii după o ceartă cu soția

Un bărbat din judeţul Bacău şi-a luat cei doi copii şi i-a aruncat în apele barajului Răcăciuni, după ce s-a certat cu soţia sa. Copiii - un băiat de 4 ani şi o fetiţă de cinci luni - au fost scoşi din apă de un poliţist, care a încercat să îi resusciteze, însă fără rezultat. Nu se ştie dacă bărbatul s-a aruncat şi el sau dacă a plecat de la locul faptei, el nefiind găsit.

 

Incidentul a avut loc duminică după amiază. La ora 13:10, o femeie de 23 de ani din localitatea Pânceşti a sunat la 112 şi a anunţat că soţul ei, în vârstă de 30 de ani, după ce s-a certat cu ea, a luat cei doi copii şi a plecat cu ei de acasă, ameninţând că se sinucide aruncându-se în apă împreună cu ce mici.

 

Potrivit oficialilor Poliţiei Bacău, la ora 13:26 un prim echipaj de poliţie a ajuns în zona barajului Răcăciuni. Poliţistul a observat pe luciul apei trupurile copiilor, a intrat în lac şi i-a scos, a început manevrele de resuscitare. 

Echipajele medicale trimise la faţa locului au continuat încercarea de a scoate copiii din stop cardio-respirator însă fără rezultat, fiind declarat decesul atât în cazul copilului de patru ani, cât şi în cazul surorii mai mici a acestuia.

Bărbatul nu a fost găsit în zonă şi, până la ora transmiterii acestei ştiri, nu se ştie dacă şi el s-a aruncat în apă sau dacă a plecat.

Vizualizări: 1,077

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: