Eveniment

Polițist în arest la domiciliu

Agentul de poliție Cosmin Coară, care a jefuit o sală de jocuri de noroc din Târgu Jiu, este de două săptămâni în arest la domiciliu. Judecătorii au înlocuit arestul preventiv cu o măsură mai blândă.

„Dispune înlocuirea măsurii arestării preventive luate faţă de inculpatul Coară Constantin-Cosmin cu măsura preventivă a arestului la domiciliu, pe o perioada de 30 de zile, începând cu data rămânerii definitive a prezentei încheieri, trimis in judecata pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată”, a dispus Judecătoria Târgu Jiu, măsura fiind menținută de tribunal.

Polițistul este din comuna Aninoasa, sat Costești, și pe 26 februarie a intrat într-o sală de jocuri de noroc din Târgu Jiu, de pe str. Republicii, a amenințat casiera cu un cuțit, iar mai apoi a reușit să fugă cu 10.200 de lei. 

Acesta a aşteptat ca sala de jocuri de noroc să se deschidă şi a început să joace la un aparat de tipul „slot machine“. 

După puţin timp, s-a ridicat şi a şters amprentele lăsate pe ecranul aparatului, după care a mers la casierie, a scos un cuţit şi a ameninţat-o pe tânăra casieră. 

Bărbatul a spus că are nevoie de bani pentru că are un copil bolnav. El a luat peste 9.000 de lei şi s-a făcut nevăzut. „La data de 26.02.2022, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizaţi cu privire la faptul că la sala o de jocuri de noroc, o persoană necunoscută a sustras o sumă de bani angajatei. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul subunităţii, care au stabilit faptul că o persoană necunoscută de sex bărbătesc, în timp ce se afla în incinta sălii de jocuri, ar fi ameninţat-o cu acte de violenţă pe angajata societăţi, solicitându-i să-i dea banii din încasări, creând un prejudiciu de circa 9.000 lei. In cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, poliţiştii continuând cercetările în vederea identificării autorului şi recuperării prejudiciului”, a transmis IPJ Gorj, după comiterea faptei. 

Jaful a avut loc pe 26 februarie, dar agentul a fost prins abia pe 6 martie. Cu o zi înainte avusese cununia civilă. Tatăl său este pădurar şi consilier local PSD. 

 

Vizualizări: 2,238

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: