Eveniment

Rupt de beat, a plecat pe uliță cu un ATV. Ce a urmat!

Un tânăr de 27 de ani din comuna gorjeană Plopșoru s-a ales cu multiple leziuni după ce, joi, a plecat la plimbare cu un ATV, deși era rupt de beat. Acesta a fost implicat într-un accident rutier în timp ce se deplasa pe o uliță sătească din localitate.  

Polițiștii din Turceni au stabilit că vehiculul aparține unui bărbat de 32 de ani din Plopșoru, dar și că nu era înmatriculat. În urma testării tânărului de 27 de ani cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 1,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

”De asemenea, polițiștii au stabilit că acesta nu deținea permis de conducere, pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, proprietarul ATV-ului a modificat locul producerii acestuia, până la sosirea organelor de poliție, transportând vehiculul la domiciliul său” ”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere a unui vehicul neînmatriculat, fără permis de conducere și de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice, precum și modificarea locului accidentului. 

Vizualizări: 1,029

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: