Ultima oră

Și-a dat foc la casă, apoi a bătut trei vecini

Polițiștii din judeţul Giurgiu au reţinut sâmbătă un bărbat care va fi prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă, după ce şi-a incendiat locuinţa și a intrat în curtea vecinilor pe care i-a luat la bătaie.

O femeie a sunat la 112, cerând sprijinul Poliţiei şi reclamând că vecinul său şi-a incendiat casa, după care a intrat în curtea ei şi îi agresează familia. 

„În temeiul sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii, iar, din primele cercetări s-a stabilit faptul că, un bărbat de 37 de ani, din municipiul Giurgiu, folosindu-se de o brichetă şi un lichid inflamant (benzină), ar fi incendiat zidul exterior al imobilului în care locuieşte, apoi ar fi pătruns în curtea imobilului învecinat, şi, ulterior, ar fi agresat fizic un bărbat şi două femei”, a informat sâmbătă Poliţia judeţeană Giurgiu.

Bărbatul a fost pus sub acuzare pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu, ameninţare, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. În cursul zilei de vineri el a fost reţinut, pentru 24 de ore, sâmbătă fiind prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Vizualizări: 982

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: