antiVirale

Selly a fost la muncă în Gorj

Celebrul mai ales ca vlogger, dar și actor și cântăreț, Selly a realizat două episoade din filările sale „La muncă”, în județul Gorj. 

Selly a muncit mai întâi la o fermă din apropiere de Târgu Jiu apoi a mers la Rânca pentru a fi salvamontist. 

Pentru o zi Selly chiar a făcut parte din echipa Salvamont Gorj iar filmările vloggerului realizate în stațiunea gorjeană Rânca au apărut în weekend pe canalul său de YouTube.

S-a filmat la baza Salvamont din Rânca unde Selly a vrut să cunoască în ce constă munca unui salvamontist. Acolo a aflat la ce folosesc toate echipamentele din dotarea salvamontiștilor dar și aparatura medicală din dotarea bazei. I-au fost prezentate de asemenea și utilajele folosite la intervenție precum ATC, șenilata și mașinile de teren.

În episodul de la munte Selly a simulat un accident, în care victima a fost chiar partenera sa iar salvamontiștii și Selly au intervenit pentru a-i acorda ajutor deplasându-se cu o șenilată.

Episodul video realizat cu echipa de la Salvamont Gorj a strâns deja sute de mii de vizualizări pe pagina vlogger-ului Selly care are peste 3 milioane de abonați,

Vizualizări: 1,776

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: