antiVirale

Au mers trei zile pe drum și au impresionat juriul

Doi copii ucraineni au mers trei zile să poată ajunge la București și au obținut Golden Buzz la Românii au Talent 2023.

Cei doi copii, Olya și Valera, au 10 și 15 ani și locuiau în zona de război din Ucraina, la Herson. Micuții sunt dansatori aerieni și au reușit să impresioneze jurații cu prestația lor și să obțină un Golden Buzz la Românii au talent 2023, Andra fiind extaziată de talentul și povestea lor.

Copiii s-au cunoscut la antrenamente, în urmă cu trei ani, iar înainte să înceapă războiul, lucrau la un studio de circ din Herson. 

După izbucnirea războiului Valera s-a mutat în Kiev, împreună cu mama sa, ca să-și poată continua antrenamentele iar Olya la Lvov, așa că s-au întâlnit rar, doar ca să se pregătească pentru Românii au talent. Pentru a putea ajunge la concurs au mers trei zile pe drum.

Valera visa să devină profesionist în gimnastică aeriană dar acum vrea să-și cumpere o dronă ca să se antreneze pentru armată iar Olya visează să se termine războiul și să se întoarcă acasă. Copiii spun că au venit în România să-și reprezinte țara și vor ca oamenii să înțeleagă că ucrainenii sunt oameni pașnici și talentați. 

Cei doi copii talentați știu exact ce ar face cu banii dacă ar câștiga sezonul 13 al show-ului, Valera și-ar cumpăra o dronă pentru forțele militare ucrainene, iar Olya ar trimite toți banii soldaților care își apără țara.

Vizualizări: 433

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: