antiVirale

Sandip a ridicat sala în picioare la Românii au talent 

Un tânăr de 22 de ani, din India, a reușit să ridice și membrii juriului dar și sala în picioare după un moment extraordinar la Românii au talent.

Sandip Brahamin a avut ghinionul să urce pe scenă în chiar ultima zi de filmări a show-ului de la Pro TV, când membrii juriului epuizaseră toate butoanele aurii care aduc un Golden Buzz. 

Astfel că, la finalul prestației sale, un dans nebun care i-a lăsat mască pe cei prezenți, jurații nu i-au mai putut acorda un Golden Buzz, așa cum se cerea insistent din public. Atât cei patru membrii ai juriului și cei doi prezentatori acordaseră deja Golden Buzz-urile pe care le aveau la dispoziție la filmările precedente. În sezonul 13 „Românii au talent“  au fost alocate zece butoane aurii, câte două pentru fiecare membru al juriului și două pentru prezentatori. „Nu avem noi Golden Buzz-uri pentru cât talent există. Tânărul care ne-a dat lumea peste cap a performat în ultima zi de filmare. La momentul filmării, toată lumea oferise deja butoanele aurii“, a explicat Pavel Bartoș.

Sandip Brahamin a venit la acest concurs tocmai din India, are 22 de ani, este dansator și predă cursuri de dans pentru copii. „Am dansul în sânge. Doar pui muzică și eu dansez. Dansez pe stradă, la mall, oriunde. Mama mea a vrut să fie dansatoare, dar tatăl ei nu i-a dat voie. Visul meu e să dansez în filme și să fiu faimos“, a mărturisit tânărul care a dansat pe o melodie indiană celebră îmbinând elemente de breakdance cu mișcări celebre ale lui Michael Jackson. Ceea ce l-a ajutat foarte mult a fost însă fața sa și o mimică extraordinară care i-a extaziat pe cei din sală și i-a ridicat în picioare la finalul prestației sale.

Publicul a aplaudat minute întregi în picioare, i-a scandat numele și a cerut insistent un Golden Buzz, lucru care nu a fost posibil.

Andi Moisescu l-a numit „fenomenul tuturor celor 13 sezoane de până acum iar Sandip Brahamin a mers în etapa următoare la Românii au talent cu patru de „DA“.

Vizualizări: 1,172

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: