Actualitate

Se trag din nou sfori pentru Directoratul CEO

Toți cei patru membri ai Directoratului Complexului Energetic Oltenia au mandate interimare, care expiră în luna noiembrie.

Pe cale de consecință, este o perioadă în care se trag sfori și se apasă pe butoane.

Liderul PNL Gorj, Ion Iordache, ar vrea să scape de unul din oamenii lui, Cosmin Trufelea, care nu ar fi fost prea ascultător, dar să-l păstreze pe celălalt, adică pe Constantin Popescu. A mai încercat și acum câteva luni să scape de Trufelea, spun surse, atunci nu i-a ieșit, să vedem acum.

Omul susținut de PSD, Ion Bălășoiu, nu pare să aibă probleme. Întrebarea este dacă va fi ocupat și al cincilea loc în Directorat, vacant de mai bine de un an. Dacă da, potrivit cutumei, tot PSD ar trebui să aibă un cuvânt de spus. Cu toate acestea, neavând suficientă trecere la Ministerul Energiei și fiind oricum minoritari, pesediștii evită să mai insiste pentru această numire. Ca atare, rămâne tot PNL la butoanele Complexului. 

În privința lui Dan Iulius Plaveti, numit și susținut de PNL la președinția Directoratului, acesta și-a cam pus contestatarii la punct, astfel că nici măcar nu se vehiculează vreun posibil înlocuitor.

Cu alte cuvinte, este previzibilă o prelungire a mandatelor actualilor directori cu încă patru luni, iar la ieșirea din iarnă o să vedem în ce situație va mai fi compania.

Vizualizări: 1,952

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: