antiVirale

Se deschide Târgul de Crăciun de la Craiova

Târgul de Crăciun din Craiova îşi deschide porţile vineri, 17 noiembrie, la ora 18.30, într-o feerie de lumină.

Premiat, de două ori, la nivel european, Târgul de Crăciun se desfășoară în perioada 17 noiembrie 2023 – 2 ianuarie 2024, în patru zone din municipiu – Centrul Vechi, Piaţa William Shakespeare, zona Doljana şi Piața Mihai Viteazul, acolo unde vizitatorii o pot întâlni pe Crăiasa Zăpezii, se pot urca în cea mai mare roată panoramică din România sau îşi pot face poze la căsuțele unicat, magic pictate de artişti plastici.

„Tema principală a Târgului de Crăciun din acest an este croită în jurul poveștii Crăiasa Zăpezii, pe care o vom regăsi în Piața Mihai Viteazul, unde totul este decoratm până la cele mai mici detaliim în culori alb-turcoaz. Anul acestam va fi un târg de poveste, avem foarte multe noutăți pentru fiecare zonă a târgului, cu elemente, culori și figurine diferite – pe tematica din piața respectivă. Tot la Craiovam a fost montată cea mai mare roatăm care poate fi văzută anul acesta în România. Are 40 de metri înălțime, 200.000 de leduri, o capacitate de 140 de persoane și vine direct din Olanda. Așa că invităm pe toată lumea vineri, 17 noiembrie, ora 18.30, să vină la Craiova şi să aprindem împreună cele două milioane de luminiţe, de la unul dintre cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa”, a declarat Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei.

Vizitatorii vor avea ocazia să-și cumpere tot felul de produse specifice sezonului, de la cei peste 70 de comercianți din Craiova şi din toată țara.

Vizualizări: 355

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: