antiVirale

Cine va aprinde iluminatul festiv la Târgu Jiu. Anunțul primarului Marcel Romanescu!

Iluminatul festiv va fi aprins și anul acesta în seara zilei de 1 Decembrie, Ziua României. De fiecare dată reprezentanții Primăriei Târgu Jiu au ales o persoană importantă care să apese „butonul” ce îmbracă orașul în straie de sărbătotoare. Anul acesta vor mai multe persoane care vor avea această importantă sarcină.

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a dezvăluit că tinerii care frecventează Centrul de Zi „Christian” vor fi cei care vor aprinde iluminatul festiv, anul acesta. De asemenea, ei vor pregăti un moment artistic cu ocazia Zilei de 1 Decembrie.

„Întâlnire cu bunii mei prieteni de la Centrul de Zi "Christian". Am participat la un spectacol deosebit, "Toamnă cu suflet", susținut de minunata familie care s-a format aici, sub coordonarea unor oameni extraordinari.

Spectacolul susținut astăzi se va repeta cu ocazia zilei de 1 Decembrie, pe scena din centrul municipiului. Aceiași oameni frumoși vor fi cei care anul acesta vor aprinde iluminatul festiv de sărbători”, a dezvăluit primarul municipiului Târgu Jiu.

Vizualizări: 998

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: