Social

Se bat cu granzii și pierd la un gol diferență

Handbalistele de la CSM Târgu Jiu au pierdut din nou la limită un meci cu o echipă mai experimentată, scor 25-24 în deplasarea de la Gloria Buzău. 

Învinse nemeritat acasă de CSM București la mijlocul săptămânii trecute, la o diferență minimă de doar un gol, handbalistele de la CSM Târgu Jiu au pierdut în același mod, în week-end, meciul disputat în deplasare, cu Gloria Buzău. 

Scorul meciului SCM Gloria Buzău – CSM Târgu Jiu a fost 25-24 după ce echipa din Târgu Jiu a dominat o bună parte a jocului. După o primă repriză mai echilibrată, dar cu un plus pentru formația gorjeană, care a condus de 9 ori pe tabelă în primele 30 de minute, în timp ce formația gazdă a alergat în permanență după egalare, gazdele au reușit în finalul primei părți să restabilească echilibrul pe tabelă și astfel s-a intrat la vestiare la egalitate, scor 11-11. 

În repriza a doua formația gazdă, cu om în plus pe teren, a forțat și a preluat conducerea pe tabelă. Totuși, jucătoarele lui Liviu Andrieș s-au regrupat și-au preluat controlul partidei, reușind să conducă și cu 3 goluri pe tabelă, 19-16, în minutul 45. Finalul de meci a aparținut însă gazdelor care și-au revenit la timp pentru a obține, în extremis, victoria, scor 25-24.

”Ne-am bătut cu toți granzii campionatului. Cu CSM București, cu Vâlcea, cu Buzăul, am pierdut la un gol, ne-am luat cu ei la trântă, dar nu prea am cules roadele, dar suntem pe un drum bun și ne bucurăm pentru ceea ce realizăm la Târgu Jiu”, a declarat la finalul confruntării de la Buzău, antrenorul gorjean Liviu Andrieș.

 

Vizualizări: 420

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: