Social

Gorj: Peste 2 milioane de lei pentru împăduriri

Regia Națională a Pădurilor Romsilva, prin Direcția Silvică Gorj, caută în această perioadă prestatori de servicii pentru lucrări de împăduriri. Peste 2.3 milioane de lei a alocat instituția în acest sens, vizate fiind ocoalele silvice din județ. 

Mai exact, vor fi executate împădurări și lucrări în peiniere la ocoalele silvice Cărbunești, Hurezani, Motru, Novaci, Padeș, Peșteana, Polovragi, Runcu, Târgu Jiu, Tismana, și Turceni. 

Sunt contracte care vizează o perioadă de 9 luni. Acestea cuprind servicii de regenerare a pădurilor, lucrări de împăduriri, întreţineri plantaţii, ajutorarea regenerării naturale, recoltări seminţe, culturi în pepiniere şi solarii, întreţinerea culturilor din pepiniere.

Cei mai mulți bani au fost alocați pentru lucrările ce vor fi efectuate la Ocolul Silvic Cărbunești, peste 591 mii lei, iar pentru îmăduririle ce vor fi efectuate pe raza Ocolului Silvic Motru a fost alocată cea mai mica sumă, doar circa 19 mii lei.

Serviciile vor fi atribuite prin licitație deschisă accelerată. Ofertele pot fi depuse de prestatorii interesați până în data de 27 februarie. 

 

Vizualizări: 580

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: