antiVirale

Se anunță mega-petrecere de 8 Martie într-o comună din Gorj

O petrecere specială cu ocazia zilei de 8 Martie  va avea loc la Tiara Events din Bălești, printre invitați figurând cei mai îndrăgiți artiști din Oltenia: Dani Cotan, Adi Ologu, Dumitru Vasilescu, Cristina Lăcătușu, Mario Barac, acompaniați de Ork. Generalii.

Organizatorii spectacolului anunță că va fi cea mai grandioasă petrecere de 8 Martie din județul Gorj, urmând ca la Bălești să urce pe scenă cei mai cunoscuți artiști din zona Olteniei. Cel mai bun divertisment, cele mai bune preparate și cea mai frumoasă atmosferă, sunt promisiunile organizatorilor care au anunțat și tariful pentru un bilet, de 175 de lei.

„Serbăm doamnele și domnișoarele într-o atmosferă de vis. Bucate alese, băuturi pe măsură, muzică populară și ușoară, de la cei mai îndrăgiți artiști din Oltenia: Dani Cotan, Adi Ologu, Dumitru Vasilescu, Cristina Lăcătușu, Mario Barac, acompaniați de Ork. Generalii! DJ&MC Lucian Budulan va fi și el prezent, pentru ca programul muzical să fie complet! Nu mai aștepta și vino alături de noi! Bucătaru nostru ne așteaptă cu un aperitiv deosebit, sarmale gustoase, friptură de pui și porc, iar afară, la zona tradițională, ne vom bucura de proțapul pregătit de maestru Protap La Marin.

Pentru un plus de energie, vinul bun, 100% natural, va fi la discreție, precum și whiskyul și lichiorul”, mai anunță organizatorii evenimentului care are loc la Bălești, la Tiara Events. 

Înscrierile au început deja iar dacă doriți să participați trebuie să vă grăbiți pentru că locurile sunt limitate! Pentru detalii suplimentare și rezervări puteți suna la 0765 168 764, 0725184822 sau 0758090055.

Vizualizări: 2,413

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: