Eveniment

S-au încăierat pentru locul de parcare

Un bărbat din Târgu Jiu a fost la un pas de condamnare, pentru un scandal legat de locul de parcare. A avut noroc că victima și-a retras plângerea, astfel că Judecătoria Târgu Jiu a constatat zilele trecute încetarea procesului penal.

Scandalul a avut loc în februarie 2022. Un bărbat care se mutase recent într-un cartier, deci nu avea loc de parcare, a lăsat mașina într-o parcare rezidențială, pe un loc marcat ca fiind liber de la 8.00 la 16.00. Deși era în intervalul orar menționat și a lăsat un număr de telefon în parbriz, omul s-a trezit amenințat și înjurat de deținătorul locului de parcare.

"La un moment dat, persoana vătămată a fost contactată telefonic, pe numărul pe care îl lăsase disponibil la autoturism, de un bărbat care i s-a adresat pe un ton jignitor şi i-a solicitat să îşi mute autoturismul, întrucât îl parcase pe locul său. Astfel, persoana vătămată s-a deplasat la autoturism şi l-a observat pe inculpat în timp ce gesticula şi înjura, îndreptându-se ameninţător spre el şi afirmând că îl va agresa fizic, că îi va scoate dinţii din gură, motiv pentru care a fost chiar nevoit să fugă în jurul autoturismului pentru a evita să fie agresat fizic. Partea vătămată a mai susţinut că, deşi a încercat să îi explice inculpatului că a folosit locul de parcare în mod regulamentar, în intervalul orar care îi permitea acest lucru, respectivul a devenit şi mai agresiv şi a început din nou să o alerge, aspect ce a fost de natură a-i crea o stare de temere, prin repetabilitatea acţiunilor", se arată în documentul de la instanță.

Între timp, părțile s-au împăcat, astfel că plângerea a fost retrasă.

Vizualizări: 925

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: