Social

S-au finalizat lucrările la giratoriul de la CNTV

Circulația revine la normal în Târgu Jiu după ce vineri s-au finalizat lucrările de la sensul giratoriu din principala intersecție din oraș. 

Societatea Edilitara a urgentat turnarea covorului asfaltic în intersecția din sensul giratoriu din fața Colegiul National Tudor Vladimirescu. Astfel circulația revine la normal după ce fusese perturbată în ultimele două zile, acesta fiind cel mai intens circulat loc din Târgu Jiu. 

„Suntem conștienți că această lucrare a cauzat disconfort multor participanți la trafic, dar odată cu finalizarea lucrării, credem că această perioadă de disconfort a meritat. Pentru unii dintre cetățeni, această lucrare a însemnat doar înlocuirea stratului de asfalt, ceea ce ar fi părut o operațiune simplă, omițând reviziile coloanelor / vanelor, aflate sub sensul giratoriu”, a informat Edilitara precizând că pe parcursul refacerii obiectivului, s-a lucrat atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte. Operațiunile majore desfășurate în această perioadă au fost cele de frezat, refacere strat suport, reparat traversări infotrafic, așternere binder, înlocuire capace și reparare cămine tehnice aflate sub carosabil, ridicare la cotă capace de canalizare, piconare plăci vechi capace canal, reparare, înlocuire și ridicare la cotă geigere apă pluvială, ridicare la cotă răsuflător gaze și vane  și așternere strat final MASF cu aplicare geogrilă.

Edilitara a mulțumit pentru înțelegere tuturor cetățenilor și participanților la trafic, care vor beneficia de această lucrare.

Vizualizări: 1,027

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: