Actualitate

Șase medici noi la spitalul din Târgu Jiu. Vezi specializările!

Șase posturi de medic au fost scoase la concurs de Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu, două fiind destinate medicilor rezidenți, care sunt în ultimul an de rezidențiat în specializarea cardiologie. Rezidenții vor presta activitate, cu normă întreagă, pe secția Cardiologie a unității medicale. 

Celelalte patru posturi sunt destinate medicilor specialiști. Locurile sunt disponibile pentru Secția Anestezie și Terapie Intensivă (ATI) I, Secția Medicină Internă, Compartimentul Chirurgie Toracică din cadrul Secției Chirurgie Generală II și la Compartimentul Endoscopie Digestivă. 

Dosarele de înscriere pot fi depuse în următoarele două săptămâni. Printre altele, acestea trebuie să conțină cererea prin care candidații menționează postul pentru care optează, diploma de licență și certificatul de confirmare în gradul profesional, certificatul de membru al organizației profesionale sau avizul de practică temporară sau ocazională a profesiei. De asemenea, candidații trebuie să achite o taxă de înscriere de 150 lei. Concursul va avea loc în cel mult trei luni. 

Un post de medic a fost scos la concurs și de societatea Medserv Min, la care CE Oltenia este acționar majoritar. Postul este pe o perioadă nedeterminată. În vederea angajării, persoanele interesate pot depune dosarul de înscriere până în data de 11 aprilie. 

 

Vizualizări: 4,500

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: