Actualitate

Polițiștii locali, cu ochii pe șantierele din Târgu Jiu 

Multe din șantierele amenajate pe raza municipiului Târgu Jiu reprezintă un pericol pentru cetățeni. În urmă cu câteva zile, gardul împrejmuitor al unui șantier din centrul orașului s-a prăbușit și doar printr-o minune nu au fost înregistrate victime. 

 

Astfel de incidente au loc pentru că investitorii nu asigură corespunzător aceste lucrări. ”Polițiștii locali au intervenit în data de 2 aprilie a.c., pentru degajarea carosabilului afectat de prăbușirea unei împrejmuiri provizorii aferente unei organizării de șantier din municipiul Târgu Jiu. Panourile metalice ale împrejmuirii, precum și alte materiale de construcții au fost doborâte de rafalele puternice de vânt, obstrucționând traficul rutier în zona respectivă. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită, iar zona a fost securizată în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Târgu Jiu. 

 

Polițiștii locali atrag atenția tuturor constructorilor care au șantiere în lucru pe raza municipiului Târgu Jiu că au obligația de a respecta, cu strictețe, toate reglementările legale pentru punerea în siguranţă a amenajărilor realizate pentru organizarea de șantier, în scopul protejării vieții și integrității fizice a persoanelor. 

Vizualizări: 1,080

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: