Anchetă

Șantaj cu o filmare făcută la beție

Un bărbat de 33 de ani din comuna gorjeană Plopșoru a fost condamnat zilele trecute la un an și șase luni de închisoare, cu suspendare, pentru șantaj. Sentința a fost pronunțată de Curtea de Apel Craiova și este definitivă.

Bărbatul ar fi șantajat o tânără pe care a filmat-o la duș, după un chef la care fata a băut prea mult.

Individul a contacat ulterior tânăra, cerându-i să iasă la o întâlnire cu el, altfel arată imaginile compromițătoare prietenului ei.

Abia după ce bărbatul a devenit insistent, tânăra s-a speriat și l-a întrebat despre ce filmare vorbește. “Spre deosebire de prima propunere de întâlnire, care nu a generat nicio stare de temere pentru persoana vătămată, aceasta tratând-o ca o discuție între prieteni, cu atât mai mult cu cât la acel moment nu știa de existența niciunei înregistrări video, a apreciat instanța că această a doua propunere a generat o stare de temere pentru persoana vătămată, aceasta din urmă apelând imediat inculpatul pentru a-l întreba despre ce filmare este vorba”, se arată în rechizitoriu.

Practic, bărbatul o filmase pe fată la duș, fără știrea ei. Tânăra a suferit o traumă emoțională, dar a fost susținută de părinții ei. Individul va trebui să plătească 15.000 de lei daune morale.

Vizualizări: 2,043

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Anchetă:

Citește și: