Eveniment

Sancționat pentru transport ilegal de persoane

Polițiștii au sancționat un bărbat de 55 de ani, din oraşul Bumbeşti Jiu, care a fost depistat miercuri, 2 august, în timp ce efectua transport de persoane în regim taxi pe DN 66 fără a deține autorizație pentru acest tip de transport.

Polițiștii au sancționat conducătorul în conformitate cu prevederile Legii nr. 38/2003, fiindu-i aplicată o amendă pentru activitatea ilegală desfășurată și au dispus suspendarea dreptului de utilizare a autovehiculului folosit în scopul transportului ilegal, pentru o perioadă de 6 luni.

„În cadrul acțiunii, au fost luate măsuri suplimentare, polițiștii reținând plăcuțele cu numărul de înmatriculare și certificatul de înmatriculare al vehiculului folosit pentru transportul ilegal. Aceste măsuri au fost aplicate pentru a preveni continuarea activității ilegale de către conducătorul auto în cauză. 

Polițiștii rutieri acordă o atenție deosebită aspectelor referitoare la transportul rutier fără îndeplinirea condițiilor legale. Transportul de persoane trebuie să se desfășoare conform legislației în vigoare și cu respectarea tuturor regulilor impuse de autorități pentru a asigura siguranța pasagerilor și a traficului rutier în general”, au informat polițiștii.

În cadrul acțiunilor de patrulare și control, conducătorilor auto li se aduc la cunoștință modificările legislative în materie penală. 

Vizualizări: 629

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: