Eveniment

Adolescenți reținuți pentru furturi din mașini

Un tânăr de 21 de ani, din orașul Turceni, a alertat, ieri, poliția despre faptul că i-au fost sustrase două carduri bancare din autoturismul parcat în fața casei unde locuiește.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că tânărul avea autoturismul parcat în fața locuinței, care era închis și neasigurat, iar în jurul orei 02:00, a observat două persoane în apropierea mașinii.

Ulterior, tânărul a observat că dintr-un portofel pe care îl avea în autoturism îi lipseau două carduri bancare, precum și 50 lei și 10 euro.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, în zona producerii evenimentului au fost identificați doi tineri de 16 și 17 ani, ambii din orașul Turceni, iar în urma controlului corporal efectuat asupra acestora, au fost găsite cele două carduri, precum și o bancnotă de 50 de lei și una de 10 euro.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că în perioada 27 iulie-1 august a.c., cei doi tineri ar fi sustras în timpul nopții, un telefon mobil, un laptop și carduri bancare din alte trei autoturisme care se aflau parcate în orașul Turceni și localitatea Urdari, acestea fiind lăsate închise, dar neasigurate.

Bunurile au fost recuperate și predate persoanelor prejudiciate.

După administrarea probatoriului, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore față de cei doi tineri de 16 și 17 ani, din orașul Turceni, fiind bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

Vizualizări: 626

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: