Eveniment

Scandal în mijlocul unei intersecții din Târgu Jiu.  Video

Unul din angajații societății care se ocupă de înlocuirea rețelei de troleu a fost agresat de un individ, deranjat de... temperatura caniculară probabil.

După cum reiese din imaginile filmate de trecători, angajatul se afla în mijlocul intersecției cu mașina de intervenție, moment în care a fost abordat de un individ și, după un schimb de replici, muncitorul a fost lovit cu pumnul în față.

Ce a urmat după... se vede în clipul video, noroc că agresorul fuge destul de tare, altfel risca să îi muleze victima vreo coarbă de roți pe șira spinării. Indiferent cum ai pune problema, faptul că lovești un muncitor care prestează la aceste temperaturi este un gest incalificabil. 

În ultima perioadă sunt tot mai dese intrigile în trafic pe sectoarele de drum aflate în lucru, de cele mai multe ori "iritații" fiind din categoria celor ce își asfaltează curtea prin wi-fi sau, când își zugrăvesc casa pe interior, o fac online. Ei nu mută mobila, nu pun folie pe jos, nu fac praf... nici măcar de trafalet și de vopsea nu au nevoie.

Ca un sfat, așa, să nu care cumva să se umfle arpacașul în voi când cutreierați prin Europa și să recurgeți la genul de reacții, că vă dau "dorobanții" la bocanci în coaste.... până rămâneți "bicostali".

Bine, specific snobilor, sunt convins că, pe acolo, genul de "smardoi" stau răbdători și 10 ore dacă sunt blocați în trafic. Își mânancă unghiile de draci, dar... șed cuminței, nu au reacții. De ce? De bocanci, evident!

Vizualizări: 4,992

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: