Ultima oră

Salvamont: Peste 50 de intervenții în 24 de ore

Salvamontiştii din ţară au avut peste 50 de intervenţii de urgenţă în ultimele 24 de ore. 

„O nouă zi de foc pentru salvamontiștii din întreagă țară solicitați să intervină la un număr foarte mare de evenimente montane.

În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Național Salvamont s-au primit 52 apeluri prin care se solicita intervenția de urgență a salvamontiștilor, astfel: 10 apeluri pentru Salvamont Voineasa, 9 apeluri pentru Salvamont Gorj, 8 apeluri pentru Salvamont Harghita, 7 apeluri pentru Salvamont Sinaia, 6 apeluri pentru Salvamont Lupeni, 3 apeluri pentru Salvamont Maramureș, 1 apel pentru Salvamont Bușteni, 1 apel pentru Salvamont Cluj, 1 apel pentru Salvamont Zărnești, 1 apel pentru Salvamont Săcele, 1 apel pentru Salvamont Dâmbovița, 1 apel pentru Salvamont Alba, 1 apel pentru Salvamont Județul Brașov, 1 apel pentru Salvamont Azuga, 1 apel pentru Județul Buzău”, informează Salvamont România, într-o postare pe Facebook.

În cazul acestor intervenții au fost salvate 53 persoane, dintre acestea 17 fiind predate Serviciului de Ambulanță sau SMURD pentru transport la spital.

S-au mai primit 54 apeluri prin care se solicitau sfaturi și informații despre diferite trasee turistice din zona montană și despre domeniile schiabile.

Vizualizări: 384

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: