Actualitate

Salarii mai mari la o firmă a CE Oltenia

Social-democrata Anca Bordușanu conduce de câteva săptămâni societatea de servicii medicale MedservMin Târgu Jiu, la care acționar majoritar este Complexul Energetic Oltenia.

Medservmin a avut tot timpul o situație financiară dificilă, pentru că depinde de contractele pe care le are cu CE Oltenia. Pentru a încheia contractele mai avantajoase, Bordușanu a cerut sprijin pe linie politică, la Ministerul Energiei.

Aceasta s-a întâlnit cu Constantin Ștefan, secretar de stat susținut de PSD Gorj. “Am purtat la Ministerul Energiei ultimele discuții cu privire la bugetul rectificat al SC Medserv Min SA. Această formă rectificată aduce creșteri salariale pentru toți angajații societății. Sperăm ca majorarea să se aplice începând cu 1 Octombrie 2022. Mulțumesc pentru tot sprijinul acordat domnului secretar de stat, Ștefan Constantin!”, a scris Bordușanu pe pagina de socializare.

Ce-i drept este o perioadă bună pentru CE Oltenia, ca urmare a exploziei prețurilor la energie, astfel că este posibil ca și prestatorii de servicii să prindă contracte mai avantajoase.

Vizualizări: 3,731

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: