Ultima oră

Fetiță de 13 ani, abuzată de un profesor

Un nou caz de abuz sexual asupra unei minore, acuzat fiind un profesor de la Universitatea de Vest care oferea meditații la matematică unei fetițe de 13 ani.

Poliția din Timișoara a reținut un profesor de la Universitatea de Vest acuzat că a abuzat o fetiță de 13 ani căreia îi oferea meditații la matematică. Cadrul didactic care activa la universitate dar oferea meditații în privat a fost reținut pentru 24 de ore de către Poliția Timișoara în urma reclamației părinților minorei. 

Ofiţerii de la Biroul de Investigaţii Criminale care au instrumentat cazul au precizat că suspectul a fost reținut pentru coruperea sexuală a minorilor în formă continuată. Conform anchetatorilor, profesorul îi dădea meditaţii la matematică unei fete de 13 ani, în locuinţa sa, acolo unde ar fi încercat să profite de minoră. Acesta a avut o tentativă de a o săruta şi a atins-o în zonele intime, fata povestind părinților cele întâmplate iar aceștia au depus o plângere la Poliţie reclamând comportamentul nepotrivit al profesorului.

Un caz similar a avut loc recent la Târgu Jiu unde un profesor a fost reținut de polițiști sub acuzația că ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră.

 

Vizualizări: 906

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: