Ultima oră

A ars un copilaș de trei ani cu țigara 

Un bărbat a ajuns în arest după ce a ars un copilaș de trei ani cu țigara, spunând că astfel și-a pedepsit concubina.

Un bărbat din Maramureș a recurs la un gest greu de imaginat și, pentru a-și pedepsi concubina s-a răzbunat pe aceasta și l-a ars cu țigara pe copilul de trei ani al femeii.

În urma reclamației acesteia împotriva bărbatului iresponsabil s-a emis un ordin de protecție provizoriu. Copilul care a fost ars cu țigara avea doar trei ani iar incidentul a avut loc în locuința bărbatului din Baia Sprie, Maramureș.

”Poliţiştii din Baia Mare au fost sesizaţi prin plângere de către o femeie de 24 de ani cu privire la faptul că, în seara zilei de 08 februarie, în timp ce se afla la domiciliu, concubinul său de 26 de ani din Baia Sprie, a agresat-o fizic. Totodată, bărbatul l-a ars cu ţigara pe unul dintre copiii femeii, în vârstă de 3 ani”, a transmis IPJ Maramureș.

Pe lângă emiterea ordinului de protecție provizoriu pe numele bărbatului, Polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au decis să-l rețină pe bărbat pentru 24 de ore, acesta fiind acuzat de comiterea infracțiunii de violență în familie.

Vizualizări: 1,143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: