Social

Sala de sport din Bălești a fost inaugurată

O sală de sport modernă, multifuncțonală, a fost inaugurată joi în comuna gorjeană Băleşti. Sala are o tribună şi pentru spectatori, cu 102 de locuri, ea fiind construită în incinta Școlii Generale "Antonie Mogoş". 

Primarul Mădălin Ungureanu spune că o astfel de investiţie era necesară, pentru că localitatea Băleşti are tineret.

"Această investiţie era necesară pentru că localitatea Băleşti nu duce lipsă de tineri, avem tineri în comună. Sala de sport se adresează în primul rând tinerilor, dar şi celorlalte categorii de vârste. Ea va fi dată în folosintă gratuit elevilor Şcolii Generale "Antonie Mogoş" şi va fi închiriată pentru restul persoanelor", a declarat Mădălin Ungureanu. 

Acesta spune că noua generaţie stă mai mult pe telefoane, tinerii fiind atraşi mai mult de tehnologie. "Este un fenomen la nivel mondial, tânăra generaţie este mai atrasă de tehnologie, de gadget-uri, şi nu de sport. Încet, încet riscă să părăsească sportul, implicit sănătatea", a spus Mădălin Ungureanu.

Directorul Școlii „Antonie Mogoș” din Ceauru susține că această investiție era necesară dat fiind faptul că peste 200 de copii dina acest sat își desfășurarau orele de sport într-o sală veche.

Două echipe de fotbal locale au jucat un meci demonstrativ cu ocazia evenimentului.

 

Vizualizări: 1,326

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: