Eveniment

Un șofer de 83 de ani a omorât doi pietoni

Un şofer de 83 de ani din judeţul Argeş a acroşat un biciclist şi a fugit la locul accidentului, ulterior lovind doi pietoni.

Unul a murit la faţa locului, iar cel de-al doilea la spital. ”Poliţiştii Biroului Rutier Curtea de Argeş au stabilit că un bărbat de 83 de ani, din Corbeni, care conducea un autoturism pe raza municipiului Curtea de Argeş, la efectuarea virajului la stânga de pe str. 1 Decembrie 1918 către str. Eroilor (direcţia Curtea de Argeş spre Corbeni), în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a acroşat cu autoturismul bicicleta unui bărbat, de 32 de ani, din acelaşi municipiu care se pregătea să traverseze, accidentându-l uşor”, a transmis IPJ Argeş.

Sursa citată a precizat că şoferul a părăsit locul producerii accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.

”La scurt timp, acelaşi conducător auto a accidentat doi pietoni, pe raza localităţii Albeştii de Argeş, pe DN 7C. Din păcate, în urma celui de-al doilea accident a rezultat decesul unuia dintre cei doi pietoni, bărbat de 71 de ani, din Albeştii de Argeş, iar al doilea pieton, de 82 de ani, din aceeaşi localitate, a fost preluat de un echipaj medical în stare de inconştienţă, decedând la spital”, au mai precizat poliţiştii.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză urmează să fie întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de părăsire a locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

actualizare: Bărbatul de 83 de ani din judeţul Argeş care a lovit un biciclist apoi a accidntat mortal doi pietoni a fost reţinut. ”După administrarea de probatoriu, bărbatul de 83 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 27 noiembrie, să fie prezentat în faţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a transmis, duminică, IPJ Argeş.  
  
 

Vizualizări: 3,536

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: