Actualitate

S-a stins din viață un fost director din CE Oltenia 

Gabriel Nanu, fost director de carieră în CE Oltenia, s-a stins din viață. Anunțul a fost făcut de liberalul Constantin Brănescu.

”O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens. Sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris acesta pe rețelele de socializare. 

“Aș vrea să cred că această noapte nu a existat. La 0.20 alarma de la telefon a pornit fără să fie programată. Peste 10 minute am primit cea mai urâtă veste, domnul director Nanu nu mai este. Trebuie să merg la serviciu, dar sincer parcă nu aș mai vrea! Odihnă veșnică, domnule director Gabriel Nanu! Dumnezeu să te odihnească în liniște și pace, prieten drag Gabi! De ce Doamne, de ce? Dacă aș avea o putere aș da timpul înapoi până luni dimineață, când încă mai glumeam”, a scris și Marian Copaci.

Trecerea sa în neființă este deplânsă de apropiați și cunoscuți. ”Foarte tristă vestea! Ne-am văzut la întâlnirea de la absolvirea liceului, pe 10 iunie. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a spus o fostă colegă.

Gabriel Nanu a condus o bună perioadă de timp cariera Peșteana. De asemenea, în 2012, a fost candidatul PDL la Primăria Plopșoru. 

Acesta avea doar 53 de ani. Miercuri s-a simțit rău la serviciu, iar seara familia a chemat ambulanța, dar medicii nu l-au putut salva.

Vizualizări: 7,186

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: