Eveniment

S-a prăbușit tavanul restaurantului, peste 60 de clienți

Planul roşu de intervenţie a fost activat, duminică noaptea, la Brăila, după ce tavanul unui restaurant din municipiu, în care se aflau 60 de persoane ce participau la o petrecere privată, s-a prăbuşit, trei oameni având nevoie de îngrijiri medicale, potrivit ISU Brăila.

"La un restaurant din municipiul Brăila s-a prăbuşit tavanul fals din rigips pe o suprafaţă de aproximativ 250 mp. Tavanul a căzut peste mese. În restaurant se aflau 60 de persoane, care s-au autoevacuat. A fost activat Planul roşu de intervenţie. A fost activată grupa operativă la nivelul ISU Brăila. La faţa locului s-a deplasat şi inspectorul şef al ISU Brăila. Trei persoane au primit îngrijiri medicale (două cu traumatism cranio-cerebral minor şi una cu atac de panică) din partea echipajelor SAJ. Nu au necesitat transportul la spital", se arată într-un comunicat al ISU Brăila.

La locul evenimentului au intervenit patru autospeciale cu apă şi spumă, două echipaje de descarcerare, trei ambulanţe SMURD şi cinci ambulanţe SAJ.  

Vizualizări: 3,446

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: