Eveniment

S-a izbit cu mașina de gardul ambasadei Rusiei și a murit. Cine este!

Ambasada Rusiei din București a fost scena unui incident șocant în dimineața zilei de miercuri, 6 aprilie, când un autoturism a intrat în porțile instituției și a luat foc, după ce șoferul a strigat un mesaj amenințător.

În urma impactului, persoana aflată la volan ar fi murit carbonizată. La fața locului se află numeroase echipaje de poliție, SMURD și pompieri. Circulația în zonă este restricționată.

În comunicatul Poliției se precizează:  ”În această dimineață, în jurul orei 06.00 a fost sesizat un eveniment, în care a fost implicat un autoturism, care a părăsit șoseaua și s-a lovit de gardul unei reprezentanțe diplomatice.

Conducătorul auto este decedat și a fost nevoie de intervenția colegilor pompieri pentru a stinge incendiul manifestat la autoturism.

Au fost aplicate restricții rutiere pe șoseaua Kiseleff, pentru efectuarea cercetării la fața locului.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a acest eveniment”.

actualizare: Bogdan Drăghici este bărbatul care s-a autoincendiat după ce a intrat cu mașina în gardul ambasadei. Acesta era cunoscut ca militant pentru drepturile taților, până când a fost reclamat că și-a abuzat sexual fiica.

El a fost condamnat ieri la 15 ani de închisoare, fiind acuzat că și-a violat fiica. Pe 4 aprilie, Bogdan Drăghici scria pe Facebook că și el este ucrainean, fiind ultimul mesaj postat.

Vizualizări: 900

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: