antiVirale

Donare de sânge la Stadionul Municipal

Ziua Mondială a Donatorului de Sânge va fi marcată la Târgu Jiu printr-un eveniment special de donare de sânge, programat miercuri, la Stadionul Municipal.

Centrul de Transfuzii va primi donatorii pe data de 14 iunie, de Ziua Mondială a Donatorului de Sânge, la Stadionul Municipal, acolo unde, cei care pot să salveze o viaţă sunt aşteptaţi să participe la această campanie.

Derulată în cadrul programului Târgu Jiu - Capitala Tineretului din România 2023, campania are loc la centrul de tineret, au anunţat organiatorii. „Știai că poți salva viața a trei persoane în doar 10 minute? La fiecare două secunde o persoană are nevoie de sânge. Câte secunde au trecut de când citești postarea? Exact așa. Pe 14 iunie, de Ziua Mondială a Donatorului de Sânge, Centrul de Transfuzii se mută la Centrul de Tineret #START”, este anunţul prin care toţi cei care pot salva vieţi sunt îndemnaţi să dea dovadă de simţ civic şi să participe la campanie. Programul donării este în intervalul orar 08:00-13:00 iar locația centrului de tineret #START este în Stadionul Municipal Târgu Jiu, etajul 3.

Intrarea se face prin partea din spate a Stadionului Municipal, intrarea de la sediul CSM Târgu Jiu, în apropierea noului bazin de înot.

Evenimentul este organiat de Târgu Jiu - Capitala Tineretului din România 2023, Asociația Excelsior pentru Excelență în Educație şi Centrul de Transfuzie Sanguină Gorj.

 

Vizualizări: 767

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: