antiVirale

Festival de folclor la Teatrul de vară din Târgu Jiu!

La finalul lunii iunie va avea loc prima ediție a Festivalului Național de Folclor ”Petrică Mîțu Stoian”, eveniment care va fi organizat la Teatrul de Vară din Târgu Jiu pe data de 28 iunie.

Aceasta va fi prima ediție a Festivalului Național de Folclor dedicat marelui solist popular Petrică Mîțu Stoian iniţiatorul evenimentului fiind Emil Badea. „Întotdeauna mă țin de cuvânt! Pe 28 iunie 2023 cinstim memoria marelui artist, cu respect și prețuire, în prima ediție a Festivalului Național De Folclor PetricăMîțuStoian”, a anuțat Emil Badea. 

Itrarea va fi liberă la spectacolul folcloric care va avea loc la Târgu Jiu în data de 28 iunie pe scena teatrului de vară din Târgu Jiu.

Pe afișul festivalului se regăsesc nume consacrate ale muzicii populare românești şi solişti care au urcat pe scenele ţării alături de îndrăgitul solist de muzică populară meheidnțean Petrică Mîțu Stoian.

La prima ediție a festivalului care-i poarte numele vor urca pe scenă peste 20 de interpreți de muzică populară printre care se află Constantin Enceanu, Cristian Pomohaci, Maria Loga, Mariana Ionescu Căpitănescu, Constantin Măgureanu, Nina Predescu, Cristina Turcu, Emil Badea, Sandală Argint sau Roberta Crintea alături de orchestra Ansamblului Artistic profesionist Doina Gorjului.

Vizualizări: 723

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: