Eveniment

S-a împușcat în parcarea de la Tribunal

Un bărbat împușcat a ajuns marți după-amiaza la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Târgu Jiu.

Din primele informații, acesta s-a împușcat în mașină, în fața Tribunalului.

actualizare: Un bărbat de 35 de ani, din municipiul Târgu Jiu, ar fi rănit cu o armă de asomare nesupusă autorizării sau înregistrării, a comunicat IPJ Gorj. Bărbatul este rănit și primește îngrijiri medicale. Din primele verificări se pare că ar fi intentionat să se sinucidă. Acesta s-a împușcat în zona capului.

“Un bărbat de 35 de ani, rănit prin împușcare, a fost adus în această după-amiază la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Târgu Jiu. Bărbatul prezenta o rană în zona capului, starea sa fiind gravă. Acesta a fost stabilizat la Unitatea de Primiri Urgențe și va fi transferat la Spitalul Clinic Județean din Craiova", a comunicat Mihaela Floroiu, purtător de cuvânt al spitalului din Târgu Jiu.

actualizare 1: “La fața locului s-au deplasat o patrulă de siguranță publică și echipa operativă constituită la nivelul subunității care, din primele verificări efectuate, au stabilit că un bărbat de 35 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a fost găsit în stare de inconștiență de lucrătorii SMURD, pe locul dreapta față al autoturismului proprietate personală, ce se afla parcat pe strada Tudor Vladimirescu, în fața Spitalului Județean de Urgență din municipiul Târgu Jiu”, a transmis IPJ Gorj.

În autoturism, pe podeaua din dreapta față, a fost găsit un dispozitiv din spectrul armelor de asomare, nesupus autorizării sau înregistrării.

Vizualizări: 3,666

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: