Eveniment

Șapte ani de închisoare pentru un bărbat gelos

Un fost angajat al Edilitara Târgu Jiu a fost condamnat definitiv la șapte ani și șase luni de închisoare, pentru tentativă de omor calificat cu premeditare. Pedeapsa a fost pronunțată săptămâna trecută la Curtea de Apel Craiova.

Cornel Corcoveanu și-a înjunghiat un coleg de serviciu din gelozie. Victima avea în ultima vreme o relație de concubinaj cu fosta soție a agresorului, iar acest lucru nu îi convenea celui din urmă. Cel condamnat acum le spusese în mai multe rânduri colegilor că o să-l omoare pe cel care i-a luat nevasta, aceștia încercând în zadar să îi explice că nu este bine ce face.

"Conform probatoriului administrat până în prezent în cauză, s-a reţinut că, în dimineaţa zilei de 28.10.2020, în jurul orelor 5.10, la intersecţia străzilor 16 Februarie cu Dobrogreanu Gherea din mun. Tg.-Jiu, pe fondul unui conflict angajat sub stăpânirea unui sentiment de gelozie şi al consumului de alcool, inculpatul C.C., folosindu-se de un cuţit tip briceag cu lama de 8,5 cm, a lovit puternic şi înjunghiat în zona pieptului, a feţei şi a membrelor superioare pe persoana vătămată C.G., după care a părăsit în fugă locul faptei", au stabilit procurorii.

Femeia, care lucrează la măturatul străzilor prin oraș, fusese vizitată dimineața de fostul soț, iar ulterior l-a chemat pe actualul său iubit pentru a o scăpa de bărbatul de care s-a despărțit. Între cei doi a izbucnit un scandal care s-a încheiat cu înjunghierea concubinului.

Victima a suferit leziuni grave, care i-au pus în pericol viaţa, conform constatărilor Serviciului de Medicină Legală Gorj. Cornel Corcoveanu a stat în arest preventiv de la comiterea faptei.

Vizualizări: 3,671

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: