Eveniment

S-a ales cu arsuri de gradul trei după un RMN

O vizită la o clinică privată din Craiova a costat-o pe o femeie, pe lângă prețul consultației, și o arsură de gradul trei pe braț căpătată în urma unul examen RMN.

Femeia în vârstă de 51 de ani a trecut prin clipe de coșmar în timpul unei investigații RMN, după ce aparatul respectiv i-a provocat arsuri serioase, ea având nevoie de intervenții chirurgicale pentru refacere. Persoana s-a prezentat la clinică pentru că avea dureri la braț și voia să facă unele investigații. Femeia a povestit că în timpul procedurii a început să simtă arsuri. „A început funcționarea aparatului, dar după vreo 5 minute, aparatul a început sa ardă foarte rău. Pe toată partea dreapta. În clipa aia, ce s-a întâmplat?! Doamna chiar când aparatul a ars atât de puternic încât am simțit ca, corpul meu este într-un șoc, doamna a și întrebat – sunteți ok? La care eu am răspuns nu, pentru ca aparatul arde foarte, foarte rău aparatul a început sa ardă foarte rău, exact ca și un cuptor”, a povestit victima care s-a ales cu arsuri de gradul trei.

Ulterior a ajuns pe masa de operație, la spitalul județean, și a obținut și un certificat medico-legal din care reiese că a avut nevoie de 25 -30 de zile de îngrijiri medicale.

Reprezentanții clinicii au precizat că arsura la RMN este extrem de rară și poate fi evitată dacă pacienții apasă butonul de panică care li se dă în momentul examinării. 

Vizualizări: 1,608

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: