Eveniment

Copil de un an, grav rănit în accident de ambulanță

O ambulanţă aflată în misiune a fost spulberată de un şofer neatent, la Urziceni, pacientul fiind un copil de un an care e grav rănit  în urma accidentului.

Accidentul în care a fost implicată salvarea a avut loc luni după-amiază, pe raza municipiului Urziceni. Autoutilitara de salvare se deplasa în regim prioritar și a fost lovită de o altă maşină iar în urma tamponării ambulanţa s-a răsturnat pe partea carosabilă, rezultând rănirea a trei persoane, şoferul ambulanţei, asistenta medicală şi pacientul, caree era un copil de un an.

Copilul fusese preluat din comuna Coșereni pentru a fi transportat la Spitalul din Urziceni. În urma accidentului circulaţia în zonă a fost restricţionată, circulându-se alternativ, pe un singur fir. 

Cercetările la fața locului sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, a transmis IPJ Ialomiţa.

În urmă cu o lună, pe data de 25 februarie, o ambulanță aflată în misiune a fost implicată într-un accident care a avut loc în Capitală. În autospeciala care s-a răsturnat se afla un pacient, dar din fericire nimeni nu a fost însă rănit.

Vizualizări: 1,277

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: