Diaspora

Cazul bizar al dispariției unei fete de 16 ani

Dispariția unei fete de 16 ani a provocat dezbateri aprinse în Germania și Franța. Copila este din din oraşul german Celle, făcea școală online, iar la un moment dat pur și simplu a dispărut de acasă. Săptămânile de căutări, cu câinii de urmă, nu au dat niciun rezultat.

La opt sute de kilometri distanță, era găsită pe străzile Parisului o fată de 16 ani, amnezică. Deoarece nu îşi amintea cine era, a trebuit să fie dusă într-o casă de plasament.

Un angajat al Biroului Federal de Poliţie Criminală din oraşul german Wiesbaden a observat o „asemănare izbitoare” între o fată care apare dispărută pe o postare a poliţiei pe Facebook şi o fată găsită în Franţa.

Tatăl fetei a dat vina pe stresul cauzat de blocada generată de pandemia de Covid şi impactul acesteia asupra sarcinilor şcolare, fiind convins că acesta este motivul pentru care fata şi-a „şters” memoria, spunând că pur şi simplu nu mai poate face faţă.  Tatăl a spus că pierderea memoriei este atât de completă, încât fata nici măcar nu-şi aminteşte cine este şi nu are nicio idee despre cum a ajuns la Paris. Copila avut cursuri online dimineaţa şi abia la prânz fratele ei mai mic a observat că sora nu era acasă. Potrivit declaraţiilor părinţilor ei, care se aflau la locul de muncă la acel moment, era neobişnuit ca Isabella să plece de acasă fără să-şi ia cheile, portofelul sau telefonul cu ea. Isabella, care în prezent este supusă examenelor medicale şi primeşte tratament, nu are voie să-şi vadă familia până când starea ei nu se îmbunătăţeşte. 

Vizualizări: 1,583

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diaspora:

Citește și: