Actualitate

Rușeț: Nu mai discutăm despre insolvență, direct despre închidere

Ion Rușeț, consilier în cadrul Complexului Energetic Oltenia, este convins că societatea nu va intra în insolvență, ci, dacă nu va urma pas cu pas planul de restructurare, va fi închisă direct.

“Insolvența este o vrăjeală pe care o mai aruncă unii. Hotărârea de guvern și ordonanțele vorbesc foarte clar. În condițiile în care nu sunt îndeplinite etapele din foaia de parcurs, nu mai discutăm despre insolvență, direct despre închidere”, a spus Rușeț la Radio Infinit.

Acesta crede că a vorbi despre insolvență “este doar o metodă de a abate atenția salariaților”.

Președintele Federației Naționale Mine Energie, Dumitru Pîrvulescu, a vorbit despre zvonul că se urmărește insolvența Complexului Energetic Oltenia: “Insolvența nu este o chestie chiar atât de gravă, dar nu știu dacă o fac. Sunt banii care au venit din ajutor de stat, care nu știu ce situație vor avea la data respectivă”.

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat joi, la Târgu Jiu, că nu se pune problema intrării în insolvență a CEO. “Deci, resping categoric că un guvern din care facem parte ar putea să gândească cumva insolvenţa, cum aud, a companiei, a Complexului Energetic Oltenia. Este exclus aşa ceva”, a declarat Virgil Popescu.

Vizualizări: 2,453

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: