Actualitate

Rușeț: Burlan nu poate să spună că nu a mâncat usturoi!

Ion Rușeț îl arată cu degetul pe fostul președinte al Directoratului Complexului Energetic Oltenia, Daniel Burlan, pentru Planul de Restructurare prin care trece compania energetică. Politicianul afirmă că planul respectiv a fost asumat de către Directoratul condus de Burlan, iar fostul șef al CE Oltenia trebuie să-și asume acest lucru.

Rușeț este pesimist în privința viitorului companiei energetice după anul 2026. „I-am reproșat tot timpul domnului Burlan că nu se poate dezice de Planul de Restructurare al companiei. Nu se poate dezice! A, că domnul Burlan este singurul care a mai rămas aici ca să răspundă la întrebări, asta e altceva. Domnul Burlan a rămas singurul care trebuie să răspundă, dar nu poate să spună că nu a mâncat usturoi! Nu poate să spună acest lucru pentru că este un plan asumat de Directoratul Complexului Energetic Oltenia. Acum să vi să mai spui că se mai continuă activitatea după 2026, nu știu ... Eu unul sunt pesimist!”, a spus Ion Rușeț.

Cei care au făcut echipă cu Burlan au fost plasați strategic

Rușeț nu i-a uitat nici pe cei care au făcut echipă cu Daniel Burlan când Planul de Restructurare a fost asumat de către Directoratul Complexului Energetic Oltenia. Fostul senator anunță că toți au primit un post călduț după ce și-au făcut ”treaba” la CEO.
„Doamna Lăcrămioara a fost bine plasată, domnul Alecu a plecat mare expert la Nuclearelectrica, după ce a îndeplinit condițiile de pensionare și a făcut și niște investiții imobiliare prin București, domnul Bălășoiu a ieșit la pensie și a primit o funcție într-un SPV”, a conchis fostul senator.

Vizualizări: 2,555

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: