Politică

Romanescu despre Iordache: A transformat partidul în societate comercială!

Chiar dacă se află de câteva luni în fruntea organizației județene a liberalilor gorjeni, Ion Iordache a reușit să devină "persona non grata" în rândul vechilor liberali.

Dizolvarea celei mai puternice organizații a liberalilor a creat un val de nemulțumire în rândul colegilor de partid și chiar a primarilor liberali, care oricum la întâlnirea cu Nicolae Ciucă s-au prezentat într-un număr de 7.

Romanescu anunță vremuri întunecate pentru președintele PNL Gorj. „Eu știu lideri de la centru care spun că viitorul domnului Iordache este din ce în ce mai întunecat. Chiar dacă nu este întunecat în 2023, eu sunt convins că, în 2024, atunci când se va prezenta cu rezultatele, pentru că este cinveva acolo care monitorizează tot ceea ce se întâmplă în fiecare județ, este clar că o să plătească”, a declarat Marcel Romanescu.

Primarul municipiului Tg Jiu crede că senatorul a transformat organizația PNL Gorj într-o societate comercială. „Sunt sigur că o să aibă o opțiune în cazul în care o să fie eliminat din Partidul Național Liberal. Domnul Iordache nu a înțeles un lucru și asta demonstrează că are foarte puțină cultură politică. Este o diferență foarte mare între ce face dumnealui la societatea comercială și ce este PNL. Din păcate, le-a cam confundat în ultima perioadă! Adică, dacă mâine o să pună pe PNL sigla Ydail, o să fie același lucru. A ajuns o societate privată condusă de propria familie. Nu e normal! Trebuie să lași ușile deschise tuturor", a mai spus Marcel Romanescu.

 

Vizualizări: 2,135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: