Politică

Primarii nu învață din greșelile altora. Cum se putea repeta tragedia de la Jupânești!

Primarii din localitățile județului Gorj par să nu învețe din greșelile trecutului. În urmă cu aproape 7 ani, la Jupânești, un bărbat de 42 de ani și-a găsit sfârșitul electrocutat pe un stâlp de la rețeaua de iluminat public. Conform datelor furnizate de IPJ Gorj la acel moment, între primarul din localitatea respectivă, Petre Gușiță, și persoana decedată a existat un acord verbal pentru schimbarea unor becuri, numai că bărbatul s-a electrocutat și a decedat.

Tragedia se putea repeta la doar câțiva kilometri de Jupânești, mai exact la Vladimir. Într-o postare pe o pagină de socializare, se vede cum un bărbat lucrează fără echipament de protecție pe un stâlp la extinderea sistemului de iluminat public, iar acest lucru se întâmplă chiar în fața proaspătului viceprimar cu atribuții de primar, Marius Vijulan.

Conform unor surse, nu ar fi existat autorizație la vremea respectivă, iar cel care s-a ocupat de lucrare nu era autorizat în acest sens. Din fericire, bărbatul nu a pățit nimic în urma lucrările pe care le-a efectuat în apropierea Sărbătorilor Pascale.

Vizualizări: 950

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: