Politică

Romanescu: Ciucă regretă amarnic ce s-a întâmplat la Târgu Jiu

Nicolae Ciucă a fost permanent mințit în PNL și regretă amarnic că a pierdut singurul primar liberal din Oltenia. O spune primarul Marcel Romanescu, la un post local de radio, unde mai punctează că Nicolae Ciucă ar fi fost dus în eroare cu șirul evenimentelor de la Gorj care au dus la decizia lui Romanescu de a anunța o nouă candidatură pe lista PSD.

“A fost o mare greșeală care s-a făcut în PNL. Domnul Ciucă a fost permanent mințit. S-a înconjurat de oameni care i-au picurat în ureche doar ce au dorit să audă. Inclusiv cu ce s-a întâmplat la Gorj. Cel puțin dumnealui regretă amarnic ce s-a întâmplat la Târgu Jiu. În cunoștință de cauză vă spun. A fost dus în eroare când s-a discutat despre situația de la Gorj. Am văzut ultimele sondaje. Rezultatele sunt dezastruoase”, a spus primarul Marcel Romanescu, la Radio Infinit.

Primarul Romanescu a anunțat că va candida, anul viitor, pe listele PSD pentru Primăria Târgu Jiu. „Încă sunt foarte mulți oameni în PNL care condamnă modul în care au procedat liberalii cu mine. Nici primarii liberali nu mă pot condamna. Eram organizația fanion pentru Oltenia”, a mai punctat Romanescu.

Vizualizări: 1,864

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: