Politică

Registrul securiştilor în funcţii publice, inițiat de un pui de securist

Un nou episod de ipocrizie marca USR PLUS! Aceştia vor să creeze un registru al securiştilor şi rudelor securiştilor în funcţii publice. Inițiativa asta ar fi de plâns, dacă nu ar fi de râs. Este bine ştiut faptul că membri marcanţi ai celor două formaţiuni, USR și PLUS, au în familie oameni ce au avut grade în Securitate. 

Acest proiect este iniţiat tocmai de Claudiu Năsui, ministru al Economiei, a cărui familie a fost asociată cu securitatea și cu mai multe afaceri păguboase pentru statul român. „Haideți să vedem cine sunt fiii și fiicele Securității din politică. Haideți să vedem cine este ipocrit și cine votează această lege! Haideți să transparentizăm viața politică din România, să vedem cine sunt securiștii, care sunt rămășițele Securității din România, ce au făcut rudele lor”, a declarat Claudiu Năsui.

Năsui a vrut să își angajeze pe cabinet o directoare dovedită colaboratoare a fostei Securități, dar și despre tatăl lui s-au vehiculat astfel de informații. Și fosta șefă a USR București, Roxana Wring, a fost dovedită drept colaboratoare, iar lista poate continua.

Dacă acest registru va fi creat, nu ca o fumigenă politică, va scoate la iveală multe nume sonore. Să sperăm că acest proiect nu va fi făcut cu "dedicaţie" şi toată clasa politică va beneficia de el, indiferent de culoarea politică.

Vizualizări: 1,747

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: