Social

Reclamă amenajarea unui loc de parcare la ieșirea din bloc 

Târgujienii reclamă pe rețelele de socializare amenajarea haotică a locurilor de parcare în oraș. O situație de acest gen este întâlnită la un bloc din apropierea Liceului Teologic, unde administrația locală a marcat un loc de parcare chiar la ieșirea din bloc. 

Practic, ieșirea din scara respectivă este blocată, mai ales că este vorba de un loc de parcare contractat 24 din 24 de ore. ”Cum să aprobi la cineva să aibă loc de parcare în scara blocului! Blocul este Nr 25 scara 3 din Strada A.I.Cuza, iar ieșirea a doua a blocului respectiv este în Strada Slt Gheorghe Bărboi! Avem un tupeu fantastic să se blocheze ieșirea la bloc, avem Parcarea Nr 101 (care este regulamentară și Nr.101 A (care este inventată la comandă) de către Primăria Municipiului Târgu Jiu”, a scris un cetățean nemulțumit. 

Din acest an, municipalitatea din Târgu Jiu a schimbat sistemul de repartizare a locurilor de parcare de la nivelul parcărilor de reședință. 

Cetățenii care plătesc 360 de lei pe an beneficiază non-stop de locul de parcare, iar cei care achită 120 de lei îl pot folosi doar de la 16:00 la 8:00 dimineața. 

Vizualizări: 4,704

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: