Social

Angajări la universitatea din Târgu Jiu

Universitatea ”Constantin Brâncuși” (UCB) din Târgu Jiu a scos la concurs două posturi nedidactice. Astfel, instituția de învățământ superior caută să angajeze o persoană care să ocupe funcția de documentarist la Institutul de Cercetare a Calității Societății, pe o perioadă nedeterminată. 

Pot depune dosarele de înscriere absolvenții de studii superioare în domeniul filologie, cu o vechime de cel puțin 3 ani și 6 luni. De asemenea, aplicanții trebuie să aibă cunoștințe de limba engleză și să fi absolvit o instituție de învățământ din domeniul biblioteconomiei. 

Înscrierea la concurs se poate face până în data de 29 martie. Proba scrisă va avea loc în 6 aprilie, iar interviul în 8 aprilie. 

Cel de-al doilea post scos la concurs de UCB este de muncitor electromecanic la Compartimentul Administrativ. Candidații trebuie să fie absolvenți de studii medii, cu diplomă de bacalaureat, să dețină permis de conducere categoria B și să aibă cunoștințe de electromecanică. 

Dosarele de înscriere la concurs pot fi depuse până în data de 1 aprilie. Concursul va debuta în 11 aprilie, cu proba scrisă, iar interviul a fost programat pentru data de 13 aprilie. 

Vizualizări: 1,142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: